HUWELIJKSFEEST

Wie is "a DeeJay 4u"

a DeeJay 4u staat in voor klassevolle feesten en eigentijdse party's. Door de muziek herkenbaar maar ook trendy te houden, maken we van elk feest een spetterende avond. Verwacht je aan een wervelwind van perfect gemixte hits en danskrakers. a DeeJay 4u is geen verzamelnaam voor een groep dj's, maar wel het geesteskind van Christophe Weymiens.

Voorbereiding

Tijdens een voorbereidend gesprek, kijken we wat jullie leuk vinden en wat er absoluut niet gedraaid moet worden tijdens jullie feest. We bespreken alle mogelijke details en geven tips waar nodig.

Muziek

Geen enkel huwelijksfeest is hetzelfde, daarom dat ervaring zo belangrijk is. Als DJ moet je in staat zijn om de mensen te "lezen" en weten welke song je wanneer kan of moet draaien. 

 

BEDRIJFSEVENT

Personeelsevent

Eén keer per jaar is het tijd om de collega's op een informele manier te ontmoeten. Een teambuildings-activiteit of gezellig de voeten onder tafel schuiven en elkaar in een andere setting te ontmoeten dragen bij aan het de werksfeer.

Feest

Natuurlijk is één van de hoogtepunten die avond een fantastisch dansfeest. We kunnen u hier zeker van dienst zijn. Tal van bedrijven doen jaarlijks beroep op ons om hun samenwerkers een fantastische avond te bezorgen.

Toespraak

Wenst u als bedrijf het event te koppelen aan een academische zitten en voorstelling van de jaarcijfers? Ook hier kunnen we helpen. a DeeJay 4u is namelijk een onderdeel van Wombat AV Solutions bvba, een firma die audiovisuele ondersteuning geeft op evenementen. We bieden hier podia, belichting, video en geluid aan. Zo hebben we alles in huis om de ideale partner voor u te zijn. Eén aanspreekpunt, een vlotte communicatie, zorgen ervoor dat alle zorgen van u af vallen.

 

VERJAARDAGSFEEST

Verjaardagsfeest

Verjaardagsfeest

Verjaardagsfeest

 

Jubilea

Jubilea

Jubilea

Jubilea